Hartie de tusat

 

Caracteristici:
- Grosime 4 miimi (0,1016mm)
- Intervalul de umiditate admis: 10-90%
- Intervalul de presiune: 200-6.000 PSI (14-422 kg/cm2)
- Temperatura maxima: 93°C

Alinierea si uniformizarea planului de inchidere:
O modalitate simpla de a avea o inchidere corecta a celor doua jumatati ale matritei este de a de a lucra pe o presa aliniata cu platourile paralele. Alinierea presei necesita insa personal specializat. Asta inseamna ca daca apar bavuri pe piesa este posibil sa fie o problema de aliniere a matritei sau a presei. Daca insa se injecteaza piese cu pereti subtiri la o cadenta mare – problema s-ar putea sa fie o forta de inchidere insuficienta a presei. Pentru a vedea daca este o problema cu alineirea matritei sau a presei se verifica suprafata de inchidere.
In mod uzual, pentru a se verifica inchiderea matritei se aplica pasta albastra pe o parte, pasta ce va fi transferata pe cealalta parte in caz de contact. Aceasta metoda insa nu spune nimic despre distributia fortelor pe suprafata de inchidere. Informatii mult mai detaliate pot fi obtinute cu hartia Mold-Align® , care isi schimba culoarea in functie de presiunea aplicata. Mold-Align® este o solutie practica si economica pentru a determina rapid daca sunt probleme de aliniere ale matritei. Mold-Align® este o hartie intr-un singur strat usor de folosit, nu necesita specializare si care ofera o imagine de mare rezolutie a distributiei presiunii pe suprafetele de inchidere. 

 
 

SC TOP PLAST SRL
Strada Aleea Viilor nr 12 A,
Timisoara, Romania

Email: contact@top-plast.ro
Telefon: 0256 244 063,    Fax: 0256 244 063


© Copyright 2019
CONTACT
Pentru orice informatie sau cerere de oferta nu ezitati sa ne contactati
DESCARCA
Descarca
PREZENTARE COMPANIE
Infiintata in anul 2005, compania TOP PLAST este, in prezent, unul din principalii furnizori de accesorii si componen...